Bez lepku a laktozy
Vše, kde se při pečení používá čokoláda mi chutná, ale nikdy by mne nenapadlo, že i moučník z fazolí může být tak nesmírně chutný a zároveň zdravý.
Ingredience:
1 plechovna červených fazolí (okapaných a propláchnutých)
2 banány
2 lžíce javorového sirupu
2 vejce
1/2 hrnku kakaa nebo karobu
1/2 hrnku kakaa nebo karobu
3 lžíce bezlepkových ovecných vloček
2 lžičky jedlé sody
40 g hořké čokolády
Postup:
Všechny suroviny kromě čokolády rozmixujeme a nazávěr vmícháme nalámanou čokoládu. Těsto vlijeme do vymazané a ysypané formy a pčeme při 180°C 30-40 minut. Poté necháne vychladnout a můžeme servírovat např. s banánovým tvarohem.
Žádné komentáře:
Okomentovat