úterý 25. srpna 2015

Jáhlová kaše s bryndzou a jarní cibulkou

Jáhlová kaše s bryndzou a jarní cibulkou

Tento recept jsem tady ani nechtěla dávat, protože je tak strašně rychlý a jednoduchý. Ale po tom, co jsem to ochutnala, jsem si řekla, že se o něj přeci jen musím podělit. Je to velmi dobré.



Ingredience:
60g jahel 
180 ml vývaru nebo osolené vody (vývar je lepší)
troška sušeného česneku
50 g brynzy 
špetka kurkumy
svazek jarní cibulky

Postup:
Jáhla uvaříme ve vývaru na kaši a do ještě teplých vmícháme brydnzu spolu s nakrájenou jarní cibulkou. Nahoru ještě můžeme posypat cibulkou a bryndzou. Já jsem si k tomu vzala ještě trošku krůtího masa, ale klidně to můžeme podávat jako přílohu nebo, jako bezmasý hlavní chod se zeleninou. 

Žádné komentáře:

Okomentovat